Μαγείρεμα ζυμαρικών με “Θαλασσινό Νερό”

Μαγείρεμα ζυμαρικών με ''Θαλασσινό Νερό''

Η πιο συχνή χρήση του «Mediterranea Θαλασσινό Νερό» γίνεται στο μαγείρεμα των ζυμαρικών, αφού αναδεικνύει την παραδοσιακή τους γεύση και προσφέρει μια πιο συνεκτική υφή.

Υλικά
  1. Η συνολική αναλογία για το μαγείρεμα των ζυμαρικών είναι 30% Mediterranea Θαλασσινό Νερό / 70% Νερό.
  2. Αν θέλουμε να ενισχύσουμε κι άλλο τη γεύση των ζυμαρικών θα αυξήσουμε στο 40% το Mediterranea Θαλασσινό Νερό.
Διαδικασία
  1. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά χωρίς αλάτι ή λάδι. Αφού τα σουρώσετε, ανακατέψτε με τη σάλτσα και σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστά.
  2. Σας συνιστούμε να φυλάξετε μία ποσότητα από το νερό μαγειρέματος για την παρασκευή της σάλτσας σας.
Χρόνος

Χρόνος μαγειρέματος 8 – 11 λεπτά

Συνταγές με θαλασσινό νερό , , , , ,