Mediterranea Agua de Mar

Θαλασσινό νερό

Mediterranea Agua de mar Θαλασσινό Νερό

Το προϊόν Meditarranea Agua de mar είναι καθαρό θαλασσινό νερό, που έχει αντληθεί από τη Μεσόγειο, ιδανικό για την εκτέλεση εξαιρετικών μαγειρικών συνταγών με ψάρι και θαλασσινά, χαρίζοντας επίσης μια γεύση από θάλασσα σε σαλάτες, ζυμαρικά & λαχανικά.

Μαγειρεύοντας με θαλασσινό νερό βελτιώνεις τη θρεπτική αξία των τροφών, επειδή το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το ιώδιο που περιέχει αποτελούν μέρος της φυσικής τους σύστασης.

Το μαγείρεμα με θαλασσινό νερό είναι πιο υγιεινό χάρη στη σύσταση του, η οποία είναι η σύσταση ενός απολύτως φυσικού προϊόντος, καθώς και λόγω του γεγονότος ότι συντελεί στη μείωση της κατανάλωσης κοινού μαγειρικού άλατος στο φαγητό.

Μάθετε τα οφέλη του και εντάξτε το στην μαγειρική σας.

Υγιεινές Ιδιότητες

Υγιεινές Ιδιότητες

Το προϊόν Meditarranea Θαλασσινό Νερό περιέχει το πλήρες φάσμα των ιχνοστοιχείων σε τέλεια αναλογία και στην καλύτερη μορφή για την εύκολη και πληρέστερη απορρόφηση και αφομοίωση τους από το σώμα μας.

Το προϊόν Meditarranea Θαλασσινό Νερό περιέχει (mg/l)

•Nάτριο (11583) •Κάλιο (448)

•Μαγνήσιο (1280) •Ασβέστιο (406)

•Φώσφορος (0,92) •Σίδηρος (0,01)

•Ψευδάργυρος (0,08) •Χάλκος (0,06)

•Μαγγάνιο (0,002) •Φθόριο (0,8)

•Σελήνιο (0,002) •Χρώμιο (0,002)

•Μολυβδαίνιο (0,20) • Ιώδιο (0,06)

Οφέλη

Το προϊόν Meditarranea Θαλασσινό Νερό προσφέρει:

Ισορροπημένη διατροφή: προσφέρει μια μεγάλη ποσότητα βασικών θρεπτικών συστατικών σε φυσική και ισορροπημένη μορφή.

Υγεία: σας επιτρέπει να αντικαθιστάτε το κοινό μαγειρικό αλάτι σε όλα τα πιάτα που παρασκευάζετε.

Ζωτικότητα: σας βοηθά να αντικαθιστάτε τα ιχνοστοιχεία που χάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας των καθημερινών σας δραστηριοτήτων .

Ελαφριά πέψη: διευκολύνει τη πέψη των τροφών γιατί ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας.

Η χρήση του συνιστάται από το Fundation Dieta Mediterranca- www.fdmed.com

Συνιστώμενες Χρήσεις

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

ΩΣ ΠΕΡΙΧΥΜΑ

Αν αρχίσετε να πλένετε τα φύλλα του μαρουλιού με ένα μίγμα θαλασσινού νερού (85% γλυκό νερό -15% θαλασσινό νερό), οι σαλάτες θα γίνουν πιο νόστιμες και δε θα χρειάζονται προσθήκη μαγειρικού άλατος. Για να γίνει ακόμη πιο έντονη η γεύση θάλασσας ,ψεκάστε την επιφάνεια της σαλάτας με λίγες σταγόνες Meditarranea Θαλασσινό Νερό.

AΠΟΨΥΞΗ

Bάλτε το ψάρι να αποψυχθεί σε ένα σκεύος και καλύψτε το με Meditarranea Θαλασσινό Νερό , εντελώς καθαρό, χωρίς να προσθέσετε καθόλου γλυκό νερό. Αφήστε το έκτος ψυγείου μέχρις ότου αποψυχθεί.

ΠΛΥΣΙΜΟ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θαλασσινό νερό χωρίς ανάμιξη με νερό της βρύσης προκειμένου να πλύνετε και να επεξεργαστείτε το ψάρι και τα θαλασσινά.

ΒΡΑΣΤΑ

Αναλογίες

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη συνηθισμένη ποσότητα νερού της βρύσης με ένα μίγμα που θα περιέχει θαλασσινό νερό στις εξής αναλογίες:

Για τα θαλασσινά: 0% Γλυκό -100% θαλασσινό

Για τo Ψάρι: 15% Γλυκό -85% θαλασσινό

Για τις Πατάτες: 55% Γλυκό -45% θαλασσινό

Για τα Λαχανικά: 65% Γλυκό -35% θαλασσινό

Για το Κοτόπουλο: 65% Γλυκό -35% θαλασσινό

Για τα Ζυμαρικά: 80% Γλυκό -20% θαλασσινό

Για το Ρύζι: 85% Γλυκό -15% θαλασσινό

Το θαλασσινό νερό, άμα χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής

Δρ. ΜAGDA CARLAS – Master στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Τροφίμων, Ειδικός στη Διαιτολογία & τη Διατροφολογία.

Η εταιρεία Meditarranea Θαλασσινό Νερό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εστιατορίων, προσφέρει το προίον της σε συσκευασίες των 3L, των 10L και των 20L λίτρων. Επωφεληθείτε από τις ιδιότητες του Θαλασσινού νερού στην κουζίνα σας και ανακαλύψτε ξανά τις γεύσεις της Μεσογείου.

Mediterranea Agua de mar Θαλασσινό Νερό 1,5L

Πακέτο 1,5 Λίτρου Η μικρότερη έκδοση του προϊόντος μας.  Η έκδοση Access Mediterranea είναι ιδανική για όσους από εμάς θέλουν να μυηθούν στον κόσμο της πιο υγιεινής κουζίνας ή να εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους τους σε μια ειδική περίσταση. Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς μας διαθέτει δοσομετρητή αντλία που αποτρέπει τη φθορά της more »

Mediterranea Agua de Mar

Mediterranea Agua de mar Θαλασσινό Νερό 3L

Πακέτο 3 Λίτρων Η πολυτελής μας συσκευασία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τοποθετείται σε περίοπτη θέση στην κουζίνα μας. Περιέχει την απαραίτητη ποσότητα Mediterranea ώστε μία τετραμελής οικογένεια να μπορεί να μαγειρεύει υγιεινά για μία βδομάδα (ανάλογα με τη χρήση).                

Mediterranea Agua de Mar

Mediterranea Agua de mar Θαλασσινό Νερό 10L

Πακέτo 10 Λίτρων Αυτές οι συσκευασίες προορίζονται για τη βιομηχανία μαζικής εστίασης και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους σεφ που τις χρησιμοποιούν λόγω της ευκολίας τους τόσο στη χρήση τους όσο και στην αποθήκευσή τους.            

Mediterranea Agua de Mar

Mediterranea Agua de mar Θαλασσινό Νερό 20L

Πακέτo 20 Λίτρων Αυτές οι συσκευασίες προορίζονται για τη βιομηχανία μαζικής εστίασης και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους σεφ που τις χρησιμοποιούν λόγω της ευκολίας τους τόσο στη χρήση τους όσο και στην αποθήκευσή τους.                    

Mediterranea Agua de Mar

Θαλασσινό νερό για Παρασκευή Ψωμιού & Αρτοσκευασμάτων

Το προϊόν είναι το μοναδικό πλήρες αλάτι που περιέχει όλο το φάσμα των χημικών στοιχείων με τα οποία είναι προικισμένη από τη φύση η θάλασσα, δηλαδή περισσότερα από 90 στοιχεία, και μάλιστα στις κατάλληλες αναλογίες, ενώ παράλληλα είναι το μοναδικό που είναι σε θέση να αναδείξει όλες τις αποχρώσεις που συνιστούν τη γεύση που χαρακτηρίζει more »

Mediterranea Agua de Mar

Mediterranea Θαλασσινό Νερό – Για ιχθυοπωλεία

Με το Mediterranea Θαλασσινό Νερό αναβαθμίζετε τις υπηρεσίες του ιχθυοπωλείου σας και βελτιώνετε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών σας , με αποτέλεσμα την επιτάχυνση του ρυθμού ανακύκλωσης των ψαριών και των θαλασσινών σας καθώς και την αύξηση των πωλήσεων του καταστήματος σας. Εξαιρετικό για τη συντήρηση των ψαριών και των θαλασσινών –είναι πάντα σαν να more »

Mediterranea Agua de Mar

Meditarranea Agua De Mar

Η Μεσογειακή Κουζίνα τώρα γίνεται ακόμα πιο Μεσογειακή! Το προϊόν είναι καθαρό θαλασσινό νερό, που έχει αντληθεί από τη Μεσόγειο, ιδανικό για την εκτέλεση εξαιρετικών μαγειρικών συνταγών με ψάρι και θαλασσινά, χαρίζοντας επίσης μια γεύση από θάλασσα σε σαλάτες, ζυμαρικά & λαχανικά. Μαγειρεύοντας με θαλασσινό νερό βελτιώνεις τη θρεπτική αξία των τροφών, επειδή το ασβέστιο, more »

Mediterranea Agua de Mar