- Home
- Νέα-Media
Νέα-Media
Τσιπούρα Ελλάδος BIO με θαλασσινό νερό
Τσιπούρα Ελλάδος BIO Απεν/νη και Απoλ/νη με θαλασσινό νερό – Dorada bio W/R- Scal/Gutted with seawater
Λαβράκι Ελλάδος BIO καθαρισμένο -Απεντ. με θαλασσινό νερό
Λαβράκι Ελλάδος BIO καθαρισμένο -Απεντ. με θαλασσινό νερό
Σαρδέλα φιλέτο με extra θαλασσινό νερό
Σαρδέλα φιλέτο με extra θαλασσινό νερό 400γρ Sardine Fillet
Ανάμικτα θαλασσινών με extra θαλασσινό νερό
Ανάμικτα θαλασσινών με extra θαλασσινό νερό 400γρ
Bακαλάος Κροκέτα με βούτυρο Α’ διαλογής
Bακαλάος Κροκέτα με βούτυρο Α’ διαλογής – Cod Nuggets Butter A’ Grade Bακαλάος Κροκέτα με βούτυρο Α’ διαλογής / Cod Nuggets Butter A’ Grade Πακέτο διάφανο 1 κιλού με barcode / 1 with barcode
Προληπτικός έλεγχος για COVID-19
Η εταιρία Θαλασσινά Φλεριανός για να δημιουργήσει τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες όλων των εργαζομένων προχώρησε σε προληπτικό έλεγχο για COVID-19
Εργαστήριο επεξεργασίας με θαλασσινό νερό
Η εταιρεία Δ.ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. πρόσφατα δημιούργησε το πρώτο και μοναδικό εργαστήριο στην Ευρώπη, επεξεργασίας και συσκευασίας αλιευμάτων με Θαλασσινό νερό με εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Προϊόντα με Θαλασσινό νερό : Σαρδέλα ,Γαρίδα ακέφαλη ,Πέρκα φιλέτο , Φαγκρί , Σουπιά με δέρμα ,Μπακαλιάρο φιλέτο (ελαφρύ αλμυρός) , Καλαμάρι Ατλαντικού ,Καβούρι δαγκάνες Ατλαντικού, Καβούρι ολόκληρο ,Μπαρμπούνι more »
Παρουσίαση στο Epsilon Tv για το Θαλασσινό νερό
Δείτε κάθε εβδομάδα, στην πρωινή εκπομπή του Epsilon Tv ‘’Φτιάξε καφέ… να στα πω’’ με την Κατερίνα Καινούργιου τις μοναδικές συνταγές της chef Ρένα της Φτελιάς με Θαλασσινό νερό .
Γαρίδες για δόλωμα
Η γαρίδα είναι το πιο συνηθισμένο και τις περισσότερες φορές αποδοτικότερο δόλωμα που προτιμά το μεγαλύτερο ποσοστό των ψαριών. Αναζητήστε γαρίδες για δόλωμα στα καταστήματα Φλεριανός
«Aρτοθαλασσιές»
Αφιέρωμα στο Ψωμί με θαλασσινό νερό «Aρτοθαλασσιές», έκανε η εφημερίδα ‘’Real news’’
Ψωμί με γεύση θάλασσας!
Αφιέρωμα στις Αρτοθαλασσιές στην “Εspresso” Το καινοτόμο προϊόν που παρασκεύασαν φοιτήτριες των ΤΕΙ Θεσσαλίας Εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται να βγει στην αγορά το βιολογικό ψωμί με θαλασσινό νερό (!) που παρασκεύασαν τρεις φοιτήτριες του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Το καινοτόμο προϊόν, οι «Aρτοθαλασσιές», όπως το ονόμασαν, παρουσιάστηκε στον πρόσφατο διαγωνισμό Ecotrophelia 2015 που διοργάνωσε more »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΤΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ
Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας δημιούργησε το πρωτότυπο προϊόν “Artothalassies”. Πιο συγκεκριμένα το προϊόν αναπτύχθηκεαπό τις φοιτήτριες Δήμητρα Κυριαζή, Μαρία Σιδηροπούλου και Τζωρτζίνα Χριστοδουλοπούλου υπό την καθοδήγηση του κ. Θεοφάνη Γεωργόπουλου, Καθηγητή Εφαρμογών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και σε συνεργασία με τις εταιρείες «Άρτος και Γεύσεις, Παναγιώτης Σαχινίδης», και Δ.ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.Οι «Αρτοθαλασσιές» είναι ένα more »
Σεμινάριο στην σχολή Etoile
Οι σπουδαστές της σχολής Etoile παρακολούθησαν το σεμινάριο για το Θαλασσινό νερό και τα φρέσκο κατεψυγμένα θαλασσινά Φλεριανός.
Χορηγός στη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ FOOD EXPO
Η εταιρεία ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ , Χορηγός στη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ κατά τη διάρκεια της 2ης διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO GREECE, που έγινε στο Athens Metropolitan Expo, στις 14 εώς 16 Μαρτίου 2015. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ζυμαρικά Ήλιος βρασμένα με Θαλασσινό νερό και συνδυασμένα με τα φρέσκο κατεψυγμένα θαλασσινά more »