Μπύρα με Θαλασσινό Νερό

Er Boqueron μπύρα με θαλασσινό νερό

Er Boqueron-Μπύρα με Θαλασσινό Νερό… μια μπύρα για γευσιγνώστες!!! Χειροποίητη μπύρα βιοτεχνικής παρασκευής στο χρώμα του χαλκού ,με αναλαμπές σε αποχρώσεις του πορτοκαλί. Με λεπτές φυσαλίδες ,που συναρμόζονται σε ένα ωραίο σύνολο. Παραμένουσα κορώνα ,αφρός στο χρώμα του ελεφαντόδοντο. Δείτε video…

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα 3rd BeerBartender Awards

Συμμετοχή με την Er‬ ‪Boqueron- Μπύρα με Θαλασσινό νερό Μέχρι 2 Μαρτίου, ψηφίζουμε για τα 3rd BeerBartender Awards Για την συμμετοχή στην ψηφοφορία επισκεφθείτε το www.beerbartenderawards.gr Το επίσημο ‪#‎hashtag‬ της εκδήλωσης είναι το ‪#‎beerbartenderawards ‪‪‪‪

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό

‎Er‬ ‪Boqueron Μπύρα με Θαλασσινό νερό

Η ‪‎Er‬ ‪‎Boqueron‬, είναι μια «περίεργη» ‪μπύρα‬. Λόγω της θάλασσας μου θυμίζει έντονα καλοκαίρι. Θα την ταίριαζα με ‪#‎θαλασσινά‬ και φαγητά που δεν έχουν πολύ αλάτι, καθώς έχει να προσθέσει την δική της «αλμύρα». Θα την κατηγοριοποιούσα στις Ale, περισσότερο προς τις Amber παρά προς τις Golden. Το αλκοόλ της είναι χαμηλό, με 4,8%abv. Κυκλοφορεί more »

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό

Tasty Awards 2016 -Xoρηγός Er Boqueron

Ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια! Χορηγός στην κατηγορία Fish & Sea Food η Μπύρα με Θαλασσινό νερό ”ER BOQUERÓN” 96 εστιατόρια της Αθήνας χωρισμένα σε 6 κατηγορίες διεκδικούν την ψήφο μας για τα Tasty Awards 2016. Είναι η πρώτη φορά που όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για τη γεύση αναδεικνύουμε τα εστιατόρια που ξεχωρίζουμε είτε για more »

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό

10 οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό η μπύρα (Er Boqueron)

Ψάχνεις έναν ακόμα λόγο για να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα Er Boqueron; Όπως δείχνουν πρόσφατες μελέτες, η μπύρα προσφέρει στον οργανισμό πολλαπλά οφέλη όπως: Αποκτάς πιο ανθεκτικά οστά Η μπύρα περιέχει μεγάλες ποσότητες σιλικόνης που συνδέεται με την υγεία των οστών. Σε έρευνα μάλιστα που έγινε το 2009 από το Tufts University βρέθηκε ότι οι more »

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό

Η “ER BOQUERÓN” έρχεται στο τραπέζι σας

Η ΠΡΩΤΗ ΜΠΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ Μια δροσερή, ξανθιά, 100% φυσική μπύρα χωρίς προσθήκη ανθρακικού. Το MEDITERRANEA AGUA DE MAR συναντά την LA SOCARRADA για να δημιουργηθεί η . Η συνένωση δύο επιχειρηματικών ιδεών όπως το AguadeMar (“Θαλασσινό Νερό”) και η μπύρα μικροζυθοποιίας δημιούργησαν μια παγκόσμια πρωτιά: τη μόνη μπύρα που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας θαλασσινό more »

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό

Μπύρα με θαλασσινό νερό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ: OΠΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: Χειροποίητη μπύρα βιοτεχνικής παρασκευής στο χρώμα του χαλκού ,με αναλαμπές σε αποχρώσεις του πορτοκαλί. Με λεπτές φυσαλίδες ,που συναρμόζονται σε ένα ωραίο σύνολο. Παραμένουσα κορώνα ,αφρός στο χρώμα του ελεφαντόδοντο. OΣΦΡΗΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: Ευχάριστη η πρώτη αίσθηση, με μέτρια ένταση, στην οποία ξεχωρίζουν αρώματα βύνης, καθώς και παξιμαδιού που έχει more »

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό