‎Κοκκινόψαρο‬ ακέφαλο στο λαδόχαρτο ”Φλεριανού”

‎Κοκκινόψαρο‬ ακέφαλο στο λαδόχαρτο ”Φλεριανού”

Το μαγείρεμα του ‪ψαριού‬ στο λαδόχαρτο, στερείται μόνο θερμίδων και καθόλου γεύσης, καθώς είναι πάρα πολύ νόστιμο! Ζεσταίνετε πρώτα τον φούρνο, εν συνεχεία βάζετε το ‪‎ψάρι‬ στο λαδόχαρτο μαζί με κομμάτια καρότο, σέλινο, φέτες φρέσκιας ντομάτας, θυμάρι και ρίγανη και το κλείνετε. Το Κοκκινόψαρο περιέχει ‪#‎ω‬-3 λιπαρά που ελαττώνουν τα επίπεδα γκρελίνης και βοηθούν στον έλεγχο του στρες.

Συνταγές , , , ,