Φιλέτο γλώσσας ή παγκάσιους ή μπακαλιάρου στον ατμό .

Φιλέτο γλώσσας ή παγκάσιους ή μπακαλιάρου στον ατμό .

Υλικά: για 4 άτομα

•4 μεγάλα φιλέτα Φλεριανού
•100ml ελαιόλαδο
•100ml λευκό ξηρό κρασί
•½ κουταλάκι του γλυκού λουίζα
•½ κουταλάκι του γλυκού εστραγκόν
•½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
•½ κουταλάκι ρίγανη
•1 κουταλάκι αλάτι
•½ κουταλάκι ζάχαρη
•1 πρέζα πιπέρι
Διαδικασία
Στρώνουμε σε ένα ταψί τα φιλέτα, χτυπάμε σε μία λεκάνη τα υλικά, περιχύνουμε τα φιλέτα και σκεπάζουμε το ταψί. Ψήνουμε στους 180 για 40 λεπτά.

Συνταγές , , , , ,