Πως να αγαπήσουν τα παιδιά το ψάρι

Πως να αγαπήσουν τα παιδιά το ψάρι

Ο καλύτερος τρόπος για να πείσετε τα παιδιά σας να φάνε ψάρι είναι να τρώτε κι εσείς άλλωστε, πάντα οι γονείς αποτελούν πρότυπο για τη διατροφή των παιδιών τους. Επιπλέον, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τον καθαρισμό του ψαριού από τα κόκαλα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σερβίρετε το ψάρι, ώστε να είναι λαχταριστό ακόμα και στο πιο δύσκολο πιτσιρίκι.Μεταμορφώστε το.
• Τα παιδιά λατρεύουν τα κεφτεδάκια. Αντί να χρησιμοποιήσετε κιμά, φτιάξτε κεφτεδάκια με φιλέτο ψαριού, μαϊντανό & λίγη ελιά.
• Σερβίρετε τα φιλέτα ψαριού με μια «πινελιά» σπιτικής μαγιονέζας ή φρέσκιας σος που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας σπανάκι, σέλινο, μαϊντανό και ελαιόλαδο στο μπλέντερ.
• Μία άλλη πηγή νοστιμιάς που συνδυάζεται εξαιρετικά με το ψάρι είναι τα λαχανικά. Μπορείτε να προσθέσετε πολύχρωμα λαχανικά στο πιάτο του, ανακατεμένα με κυβάκια από βρασμένη πατάτα. Για περισσότερη γεύση, προσθέστε λάδι και μπόλικο λεμόνι.
• Μπορείτε να αγοράσετε κροκέτες ψαριού για ένα πιο ελαφρύ πιάτο, αντί να τηγανίσετε τις κροκέτες, δοκιμάστε να τις ψήσετε στο γκριλ.
• Τέλος, βάλτε τη φαντασία σας στο πιάτο του. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκοκαλίσετε το ψάρι, και με λίγη μαγιονέζα να το τοποθετήσετε στο πιάτο του με τη μορφή ψαριού. Για λέπια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεπτές λωρίδες μαρουλιού, και για μάτι μία ελιά.
Διατροφή ,