Η “ER BOQUERÓN” έρχεται στο τραπέζι σας

Η “ER BOQUERÓN” έρχεται στο τραπέζι σας

Η ΠΡΩΤΗ ΜΠΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ

Μια δροσερή, ξανθιά, 100% φυσική μπύρα χωρίς προσθήκη ανθρακικού.

Το MEDITERRANEA AGUA DE MAR συναντά την LA SOCARRADA για να δημιουργηθεί η  ER BOQUERÓN.

Η συνένωση δύο επιχειρηματικών ιδεών όπως το AguadeMar (“Θαλασσινό Νερό”) και η μπύρα μικροζυθοποιίας δημιούργησαν μια παγκόσμια πρωτιά: τη μόνη μπύρα που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας θαλασσινό νερό.

Μπύρα LA SOCARRADA: ένας νέος τρόπος παρασκευής
Η LA SOCARRADA πρωτοεμφανίστηκε στη Xativa της Βαλένθια το 2010, υλοποιώντας την ιδέα να δημιουργηθεί ένα νέο εμπορικό σήμα μπύρας μικροζυθοποιίας που να σχετίζεται με μια τοπική γεύση. Αυτή η μπύρα Ανώτερης Ποιότητας παρασκευάζεται με νερό, βύνη, λυκίσκο, μαγιά υψηλής ζύμωσης, δεντρολίβανο και μέλι από δεντρολίβανο. Έχει βραβευτεί με το Χρυσό Μετάλλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας.

Σήμερα, η LA SOCARRADA είναι περήφανος ιδιοκτήτης της δεύτερης μεγαλύτερης μικροζυθοποιίας της Ισπανίας, σε μια έκταση 2.000 τετραγωνικών μέτρων, που έχει την ικανότητα να παράγει 180.000 φιάλες τον μήνα. Χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά.

MEDITERRANEA AGUA DE MAR (“ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ”): το τέλειο αλάτι, η θάλασσα στην κουζίνα σας.

Το MEDITERRANEA AGUA DE MAR δημιουργήθηκε το 2011 ως ένα πρωτοποριακό έργο στην Ισπανία, το αποτέλεσμα τεσσάρων ετών εξαντλητικής έρευνας και ανάπτυξης. Το MEDITERRANEAAGUADEMAR είναι καθαρό θαλασσινό νερό, συσκευασμένο και κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, που συλλέγεται από τη Μεσόγειο σε περιοχές τεράστιας βιολογικής αξίας, πλούσιο σε οξυγόνο και μεταλλικά στοιχεία.

Η χρήση του MEDITERRANEA AGUA DE MAR στην κουζίνα ή για την παρασκευή προϊόντων όπως η μπύρα ή το ψωμί βελτιώνει την ποιότητα του τελικού προϊόντος εμπλουτίζοντάς το με φυσικό τρόπο με ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών στοιχείων που υπάρχουν στη θάλασσα. Το Ισπανικό Ινστιτούτο Διατροφής, το Ίδρυμα Διατροφικών Ερευνών και το Ίδρυμα Μεσογειακής Διατροφής εγγυώνται για το οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό η χρήση θαλασσινού νερού.

Er Boqueron: Μια μπύρα για γευσιγνώστες

Σε αντίθεση με τις βιομηχανικές μπύρες, η μπύρα μικροζυθοποιίας υποβάλλεται σε διπλή ζύμωση: πρώτα, επτά ημέρες σε δοχείο ζύμωσης, και ακολούθως δέκα μέρες στους 21° C στο μπουκάλι. Το ανθρακικό δημιουργείται έτσι με φυσικό τρόπο, παράγοντας ένα λεπτό άφρισμα.

Η ER BOQUERÓN παρασκευάζεται σύμφωνα με τον Γερμανικό Νόμο περί Καθαρότητας του 1516, χωρίς τη χρήση διήθησης ή παστερίωσης. Είναι μια μπύρα με νύξεις που θυμίζουν Μεσόγειο, διαφορετική από κάθε άλλη μπύρα της αγοράς.

Η ER BOQUERÓN είναι μια μπύρα μικροζυθοποιίας με πλούσιο χρώμα χαλκού με πορτοκαλιές ανταύγειες, λεπτό, καλοσχηματισμένο άφρισμα, ελαφρά φρυγανισμένες νότες και αποχρώσεις φρούτων (ροδάκινο και αχλάδι σε σιρόπι).

Η χρήση του “Mediterranea Agua de Mar” (Θαλασσινό Νερό της Μεσογείου) κατά την παρασκευή προσθέτει μια αψάδα αλατιού που αναδεικνύει την πινελιά ιωδίου χωρίς να δίνει σε καμία περίπτωση αλμυρή γεύση στην μπύρα. Ο λυκίσκος μεσαίας έντασης εξασφαλίζει μια λεπτή πικράδα που κάνει την ER BOQUERÓN μια ελαφριά, ευκολόπιοτη μπύρα.

Η ER BOQUERÓN διατίθεται σε γυάλινα μπουκάλια των 330 ml. Σερβίρεται σε θερμοκρασία από 5° C έως 7° C. Το ποτήρι πρέπει να στέκεται όρθιο και το μπουκάλι να είναι υψωμένο έτσι ώστε το υγρό να πέφτει στο τοίχωμα του ποτηριού, απελευθερώνοντας τον αφρό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ:
Η ΟΨΗ
Μπύρα μικροζυθοποιίας με πλούσιο χρώμα χαλκού με πορτοκαλιές ανταύγειες. Απαλό, καλοσχηματισμένο άφρισμα. Φιλντισένιος αφρός με μεγάλη διάρκεια.
ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Ευχάριστη πρώτη εντύπωση, μέση ένταση με νύξεις βύνης και φρεσκοψημένων μπισκότων.Δεύτερη εντύπωση μεγαλύτερης έντασης (μέση προς υψηλή) με αρώματα από άνθη κρόκου, ιώδιο και ξερό χόρτο.
Φρουτώδεις νότες από ροδάκινο και αχλάδι σε σιρόπι.
Διακριτικές αποχρώσεις από άνθη, φρέσκα χορταρικά και φρυγάνισμα.
Η ΓΕΥΣΗ
Ευχάριστη στη γλώσσα, έντονη αλλά ελαφριά επίγευση. Μια πινελιά ιωδίου ενισχύεται από μια αψάδα αλατιού και βοτανική αίσθηση σαν γλυκόριζα.
Ο λυκίσκος είναι μεσαίας έντασης και δίνει μια πικράδα που παραμένει χωρίς να είναι υπερβολική.
Μια πρώτη εντύπωση σαν μέλι, που θυμίζει ροδάκινο· μέσα στο στόμα κυριαρχεί το καλοσχηματισμένο άφρισμα. Η τελική αίσθηση είναι δροσερή και έχει διάρκεια.

Μπύρα με Θαλασσινό Νερό , , ,