Εργαστήριο επεξεργασίας με θαλασσινό νερό

Εργαστήριο επεξεργασίας με θαλασσινό νερό

Η εταιρεία Δ.ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. πρόσφατα  δημιούργησε το πρώτο και μοναδικό εργαστήριο στην Ευρώπη,  επεξεργασίας και συσκευασίας  αλιευμάτων με Θαλασσινό νερό με εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Προϊόντα με Θαλασσινό νερό : Σαρδέλα ,Γαρίδα ακέφαλη ,Πέρκα φιλέτο , Φαγκρί , Σουπιά με δέρμα ,Μπακαλιάρο φιλέτο (ελαφρύ αλμυρός) , Καλαμάρι Ατλαντικού ,Καβούρι δαγκάνες Ατλαντικού, Καβούρι ολόκληρο ,Μπαρμπούνι ,Πεσκαντρίτσα.

Recently, the company has established the first and  only workshop in Europe for processing and packing sea fish with European specifications.

Seafood products: Sardine, Headless shrimp, Perch fillet, Fagri, Cuttlefish with skin, Cod fillet (light salty), Atlantic calamari, Atlantic calf crabs, Whole crab, Barboni, Pelican.

Νέα , , , , , , , , , , , ,